Posted on

BOŽIČNA DARILA S KATERIMI NE MOREŠ ZGREŠITI

Težko skrivam, da je december moj najljubši mesec. Rada imam praznike, čudovito okrašena mesta, vonj po cimetu in tisti posebni trenutki z družino ob okrašeni smrečici. Seveda pa imam še vedno rada majhne pozornosti pod smrečico in še vedno se kot otrok veselim odpiranja daril. Rada pa tudi kupujem božična darila, ki niso vsako leto enaka in so nekaj posebnega, zato sem pripravila nekaj idej, kaj lahko letos podariš svojim najdražjim

MAMINA MOČ

Naročiš ga lahko tukaj —>  https://bit.ly/2Yu02ny

Rokovnik, priročnik in dnevnik za mamice.   V njem najdete prostor za fotografije, prstne odtise, cvetke, pobarvanke in risbice. Vsebuje paleto različnih možnosti za ustvarjanje in razvijanje otroške domišljije. Vsebuje tisto piko na i, ki je nam mamicam najpomembnejša!

POROČNA ZAKLADNICA

Naročiš jo lahko tukaj —-> https://bit.ly/2RzrrDp

Poročna zakladnica ni samo čudovito darilo za poroko, obletnico ali zaroko. Je tudi popolno božično darilo za kmalu ali sveže poročen par.

PAKETEK ZA MAMICE

Vsaka novopečena mamica ga bo vesela, pa tudi tista, ki je v materinstvu že stara mačka.

Paket vsebuje:

  • družinski rokovnik Mamina moč
  • lesene uhane s swarovskimi kamni izpod rok slovenskih ustvarjalcev Nikolina ustvarjata
  • tiskovino s posebnim sporočilom v okvirju

LESENI UHANI S SWAROVSKIMI KRISTALČKI

Naročite jih lahko tukaj —-> https://bit.ly/2LRjIwT

 

ZLATA KROGLICA 

Samo še to manjka na vašem božičnem drevescu pa bo popoln, se strinjate? Ustvarjalca Nikolina ustvarjata vsako leto znova ustvarita čudovite izdelke, ki jih lahko podarite za božič. Saj veste, majhne pozornosti štejejo.

Naročite jo lahko tukaj —-> https://bit.ly/2LRjIwT